وسایل و ابزار هنری متفاوتی را در اختیار کودک بگذارید. فقط روی وسایل نقاشی تمرکز نکنید، کودکان میتوانند طرحهای مختلفی را روی ماسه بکشند و یا با گل سفالگری اشکالی را بسازند و آنها را روی صفحهای بچسبانند. برای آنها رنگهای قابل شستشو، گل سفالگری، گچ، قیچیهای مخصوص کودکان و کاغذهای مختلف تهیه کنید و در محلی که دسترسی به آنها راحت باشد قرار دهید.
سوالات باز بپرسید. وقتی که نقاشی کودک را میبینید نپرسید «این چیه؟» درعوض بپرسید «میشه درباره نقاشیات برای من توضیح بدهی؟» اگر برای صحبت کردن از نقاشی ذوق و شوق داشت، سوالات بیشتری بپرسید. وقتی که کودک به صورت تجسمی نقاشی میکند، معمولا داستانی را تصور میکند. پرسیدن درباره جزئیات آن داستان آنها را تشویق به کشیدن جزئیات بیشتر میکند.
نقاشیهای کودک را به دیگران نشان دهید و از آنها نگهداری کنید. با نصب کارهای هنری کودک روی دیوار او متوجه اهمیت و جذابیت کارهایش میشود. به جای ستایش تک تک نقاشیها، آنها را در معرض نمایش بگذارید. لازم نیست تمامی نقاشیها را به دیوار بزنید. از کودک بپرسید کدامیک از نقاشیها را میخواهد به دیوار بزند و یا یک نمایشگاه متغیر درست کنید و نقاشیها را هفتگی یا ماهیانه عوض کنید. نمونه نقاشیهای کودک را در جایی نگهداری کنید تا او بتواند روند پیشرفت آنها را ببیند.
بهترین آموزش نقاشی به کودکان
22
دی